Rondleiding

 

 

 

 

Bekijk hier de realisatie van Domein Kloosterhof

Ghentpoort vzw bouwde 48 assistentiewoningen en een lokaal dienstencentrum in onze gemeente Wakken. Er is een integrale samenwerking met O.L.V. van Lourdes waardoor wij onderstaand aanbod kunnen verruimen.

Het woonzorgcentrum O.L.V. van Lourdes telt 150 bewoners, verspreid over 7 afdelingen in 4 bouwvleugels. 90 kamers zijn er op de fysische afdeling (Leefgroepen: Avondrust, Regenboog, Korenbloem, Waterlelie, Zonneschijn).
60 kamers zijn er op de afsluitbare afdeling (Horizon en Zonneweelde).
Daarnaast zijn er 7 kamers kortverblijf (6 op de fysische, 1 op de afsluitbare afdeling).
Tenslotte bezit onze site ook 12 serviceflats, waarvan 9 met 1 slaapkamer en 3 met 2 slaapkamers. Ons WZC beschikt ook over 1 crisiskamer of nachtopvang.

GAST VRIJ OMGEVEN

Tarieven

Rust- en verzorgingscentrum

Dagprijs:      45,70 € 1-persoonskamer
                       38.68 € 2-persoonskamer
                       47.61 € afdeling voor bewoners met dementie

Centrum voor kortverblijf

Dagprijs:       47.61 €
  
Assistentiewoningen

Dagprijs:       21.41 €, flat met 1 slaapkamer
                        26.77 €  flat met 2 slaapkamers

Inbegrepen in dagprijs WZC en kortverblijf zijn zoals gewoonlijk alle administratieve en sociale ondersteuning, verzorging en materiaal, maaltijden en drank, kamerbediening, incontinentiemateriaal, bedlinnen, was (zonder droogkuis), schoonmaak, basis hygiënische producten.

Niet inbegrepen zijn dokterskosten, geneesmiddelen, kapper, pedicure, cafetaria, extra drank op de kamer, tv-distributie (wel voor kortverblijf), gesprekskosten telefoon.

Onze kamers in het WZC beschikken standaard over bed, nachttafel, hang- en legkast, relaxzetel, tafel en stoelen, een oproepsysteem, tv-distributieaansluiting, badkamer met wastafel en toilet. Centrale verwarming is overal voorzien. De kamers aan de zonnekant zijn uitgerust met een automatisch elektrisch zonneweringssysteem.

Domein Kloosterhof

Dagprijs tussen de 33 € en de 49 € volgens de oppervlakte, ligging en indeling van de assistentiewoningen.

 In de dagprijs voor assistentiewoningen is niet inbegrepen: 

verwarming, elektriciteit, maaltijden (ontbijt: 2 €, middagmaal: 8 €, avondmaal: 3 €), telefoonkosten, milieuheffingen, tv-distributie.

 Nachtopvang

 Dagprijs inclusief ontbijt, maar exclusief vervoer en avondmaal.

Vrijwilligers

Ons woonzorgcentrum zet graag haar deuren open. Iedereen is welkom voor een babbel, een koffietje, een bezoekje. En wie een tandje kan bijsteken, zeker niet aarzelen: helpende handen en warmte kunnen we altijd gebruiken! Want veel van onze activiteiten slagen alleen dankzij de hulp van vrijwilligers.